dinsdag 2 juni 2015

Toch niet zo winters beertje

De bloemendeken ligt eventjes stil want in de twee winkels hier in de buurt was geen witte soft meer te vinden. Gelukkig heb ik morgen een dagje vrij en gaan we eens op zoek een beetje verder in de buurt.

Het voordeel van een grote voorraad garen en patronen heeft dan wel zijn voordelen. Dit leuke beertje is hier het resultaat van.
 
Het patroon vond ik in het haakboekje "Amigurumi winter wonderland" dat ik net voor kerst uitleende bij de bibliotheek. Zeg nu zelf het patroon is toch té leuk om alleen in de winter te gebruiken.
 
Het borduren van de kruisjes vond ik best moeilijk en ik ben er eerlijk gezegd niet helemaal tevreden van. Maar ach, het snoetje is dan wel weer super leuk geworden dankzij de wasco's van de kids.
 
Duimen jullie mee dat de zoektocht morgen vruchtbaar is? Want nog zo'n 15 granny's te gaan en dan kan het ineenzetten beginnen. Hopelijk tot zeer binnenkort met foto's van de bloemendeken.

Groetjes Daisy
 

8 opmerkingen:

 1. Beertjes kunnen altijd:-) Wat een dotje. Succes met de jacht op het garen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief beertje :-)
  Heb vorige week nog wit garen "Soft" gekocht. Denk dat ze terug te verkrijgen is.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, de zoektocht is goed geslaagd :-).

   Groetjes Daisy

   Verwijderen
 3. Aha, je kunt weer verder lees ik :-)
  Het beertje is echt een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit beertje is echt het hele jaar door leuk. Echt een schatje. Ik duim voor je dat je snel de witte soft vindt (of heb je het inmiddels al?)

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het meeduimen Margaret. De zoektocht was goed geslaagd en ik heb 8 bolletjes meegebracht. Dat gaat zeker voldoende zijn denk ik ;-).
   Groetjes Daisy

   Verwijderen