maandag 15 september 2014

Betrapt

Het is alweer even geleden dat ik hier een berichtje gepost heb en dat heeft met het volgende, voor velen wel herkenbare, probleem te maken. Als ik ergens mooie bolletjes garen zie in de winkel kan ik deze echt niet laten liggen. Ik smokkelde deze dan voorzichtig het huis in en verstopte ze op verschillende plekjes. Hierbij schrijf ik nu in de verleden tijd want jawel het duurde niet lang of manlief had het door. En dan zit er niks anders op dan eerst eens een deel op te werken voordat je iets nieuws mag meebrengen. Om wat meer overzicht te krijgen heb ik alles eens netjes opgeruimd en er meteen een gezellig haakhoekje van gemaakt. Niet verschieten want zelfs in deze kast kreeg ik niet alles opgeborgen...


En aan de andere kant van de kamer is er een gezellig slaaphoekje voor de opvangkindjes.
Voorlopig werk ik dus vooral aan de ripple deken omdat daar toch best nog wat bollen in opgebruikt zullen worden. Dit is trouwens het resultaat als je hier even niet kijkt...
Verder is de bestelling die ik aan het breien was inmiddels klaar en met de overschot haakte ik nog een leuk babymutsje.

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er mooi overzichtelijk uit zo netjes in de kasten en de bak. De deken wordt prachtig en het babymutsje is schattig.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb je netjes opgelost. En als de kindjes slapen kun jij lekker haken :-) Schattig mutsje heb je gemaakt! De deken wordt ook super, nu al goedgekeurd :-)

    BeantwoordenVerwijderen