maandag 9 februari 2015

En als de baby een meisje wordt ...

Tot op het laatste moment bleef ik twijfelen over de kleurencombinatie en af en toe dacht ik zelfs dat het wat ouderwets zou overkomen. Maar nu is hij helemaal af en ben ik blij met de keuze die ik maakte. Het roze randje dat ik er omheen haakte maakt de meisjesdeken voor mijn gevoel helemaal af.
 
De groene kleur is in werkelijkheid nog feller. Misschien waren de foto's beter gelukt als de zon zich eens liet zien, maar ze heeft er vandaag niet zoveel zin.


Natuurlijk moest ik ook even kijken hoe het eruit gaat ziet in de maxicosi. We hebben er sinds begin januari een nieuw oppaskindje van 3 maanden bij dus heb ik haar maxicosi maar even geleend voor de foto.
Het gratis patroon vond ik hier op het blog van Moogly. Er staan best veel gratis patronen op dus zeker de moeite om er eens te gaan piepen moest je dat nog niet gedaan hebben.

Voor het randje haakte ik "1 vaste, 3 lossen, 1 vaste".

Ik heb nog wat restjes garen over en ook alweer een ideetje voor een leuke knuffel. Wordt vervolgd...

9 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, nu maar afwachten, best spannend, vooral voor de ouders:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, had via de smartphone per ongeluk op het verkeerde geklikt en nu is je leuke reactie weg. Ik krijg het helaas niet meer teruggezet. Mijn excuses.

   Verwijderen
 3. Mooi dekentje, mooi patroon heb je gebruikt! Ik ken Moogly's blog, heb een tijd geleden de gehaakte letters gemaakt.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het deken is heel mooi geworden. Kleuren zijn trouwens heel leuk en geven een speels effect aan je deken. Moogly' s blog ken ik en is heel inspirerend.

  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een lief dekentje met mooie kleuren. Door de combinatie van deze kleuren doet het echt niet ouderwets aan. Het staat prachtig op de maxicosi. Leuk dat je er ook een knuffel bij maakt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moogly heeft inderdaad super toffe patroontjes! Je deken ziet er leuk uit, ik vind het ook helemaal niet ouderwets :)

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooi dekentje en niet ouderwets groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi geworden en kleuren zijn fantastisch en helemaal niet ouderwets!!

  BeantwoordenVerwijderen