zaterdag 11 oktober 2014

Inktvisje

Even tussen de grotere projecten door een leuk inktvisje voor couveusekindjes gehaakt. De meesten zullen wel al over dit goede doel gehoord hebben en anders kan je er hier meer over lezen: http://kleine-inktvisjes.eu/. Het idee was om er meerdere te maken en zo weer wat restjes op te gebruiken maar helaas zijn de eisen die ze aan het gebruikte garen stellen erg streng en blijft het voorlopig bij één inktvisje.
Als er iemand van jullie nog een leuk idee heeft voor een ander goed doel, waarbij liefst met acryl gewerkt mag worden, dan hoor ik dit graag!

Groetjes Daisy

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk stoer ventje! Je zou mutsjes voor innoncent kunnen haken, voor die flesjes smoothies t.b.v het ouderenfonds, google maar even. Er zijn ook patroontjes voor te vinden en nee, het hoeft niet perse gebreid (wat je het meest leest)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een erg leuk idee! En gemakkelijk dat je ze kan binnenbrengen bij de Veritas, daar spring ik sowieso regelmatig binnen. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 2. Hi ... leuk en cool inktvisje. Ik volg hier mee welke goede doelen uit de bus vallen, want zou ook af en toe mijn steentje willen bijdragen.
  Fijne zondag, groetjes Tinne

  BeantwoordenVerwijderen