vrijdag 18 juli 2014

Oh Aya!!

Kennen jullie Aya al?
Aya is een grappig ruimtewezen dat kinderen helpt om de verkeersregels te leren. Er is een animatiereeks over op tv en ook op de kleuterscholen werken ze veel met Aya. In de school van de zoon loopt zelfs de turnjuf regelmatig rond in een waar Aya kostuum. Logisch dus dat onze zoon helemaal fan is van Aya. En wat doet deze mama dan, een schets maken en haken maar. Zoon en dochter waren er erg blij mee, zoals je kan zien op deze foto's.
Omdat de gehaakte Aya ook goed in de smaak viel bij vele andere kindjes besloot ik een mailtje te doen naar de organisatie met de vraag of er interesse was in het patroon. Dat was er wel degelijk en vanaf vandaag kan je het patroon hier gratis downloaden. Hopelijk kunnen er hiermee nog vele kindjes blij gemaakt worden!5 opmerkingen:

 1. O, wat leuk! Ik ken het figuur niet , maar ze lijkt me zeer nuttig en je kindjes zijn er erg blij mee zo te zien en dat is toch het mooiste compliment :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je dat leuk gemaakt Daisy, ik ken dit figuurtje niet maar het is een heel leuk vrolijk ventje. En je kinderen zijn er erg blij mee, knap van je dat je zo een figuurtje na kan haken .
  fijn weekend groetjes
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie figuurtjes de kinderen zullen er dol op zijn groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooo ... wat een schattige plaatjes. Heel leuk gedaan en wauw zeg ... een hele eer voor jou hoor. Petje af !!!
  Fijne en zonnige dag, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen