donderdag 10 april 2014

Omslag doek met rozen is klaar!

Hier is hij dan, helemaal klaar! Gemaakt op vraag voor iemand die graag rozen ziet, dus hopelijk is de mevrouw er blij mee.
Het patroon komt uit het boek haken technieken-patronen-projecten van Jaroslava Dovcova en hij is gehaakt met Phildar Canelis op naald 2,5.

4 opmerkingen:

 1. is het mogelijk om dit patroon met mij te delen? een vriendin van mij zoekt zo een sjaal met rozen , dit zal ze zeker leuk vinden !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Georgieke hier staat uit welk boek het patroon komt: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2393312155665724968#editor/target=post;postID=9077917539554648194;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=9;src=postname. Dit boek was niet van mij en is ondertussen terug naar de eigenaar. Ze liggen soms bij de action of je kan het online bestellen maar dan heeft het boek wel een ander voorblad. Veel succes met het haken van de sjaal, het is erg leuk om te doen.
   Groetjes Daisy

   Verwijderen
 2. De link kopiƫren ging blijkbaar verkeerd. Hij staat in een van de voorgaande berichten op dit blog... Hopelijk kan je het vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kun je mij uitleggen hoe ik het patroon van bloem kan maken.
  Puntje kan twee steken zijn??
  En daarnaast als je kruisje puntjes heb dan moet je de steken door elkaar gebruiken?
  Ik hoop dat het makkelijk uit te leggen is thanks

  BeantwoordenVerwijderen