donderdag 3 september 2009

Blauw jurkje + nieuwtje

Van breien is de laatste tijd niet veel meer gekomen. Het enige wat ik nog af heb gemaakt is dit jurkje maar zoals je ziet was dit een miniwerkje en dus zo klaar.
Verder heb ik vooral ziek op de zetel gelegen. Ons eerste kindje is namelijk onderweg en hij/zij laat dat al een tijdje duidelijk merken :-). Gisteren hebben we nog een echo gehad en ik ben nu 10,5 week zwanger!

Keuken is ook bijna af!

Ook onze keuken is bijna klaar. En blij dat ik hiermee ben! Na 4 jaar koken in een ienimienie keukentje heb ik straks een enorm werkvlak en veel opbergruimte. Laat de etentjes maar komen straks. De kleur komt niet 100% goed uit maar ze noemen het turtle grey.

En wat vinden jullie van het plafond? Dit is een gyproc plafond dat ik helemaal alleen heb geplamuurd, geschuurd en geverfd. Dus ik ben er in ieder geval super trots op. Nu hoef ik gelukkig alleen nog maar de koele berging en de hal te doen.

Even iets heel anders

Het eerste kamertje van ons huis is af. En dat is de bureau geworden. We hebben ervoor gekozen om 1 muur te behangen met een opvallend papiertje en de rest van de muren hebben we in gebroken wit geverfd. De bureau hebben we tweedehands kunnen kopen, vandaar dat dit de eerste kamer is die volledig af is. Hopelijk kan ik hier ooit een eigen praktijk als diƫtiste starten.